Sopolish

Beauty Mariska

Schoonheidssalon

Sopolish

 

Sopolish is een nieuwe manier van nagels lakken , in tegenstelling tot de traditionele gelnagels waarbij vijlen/frezen van de natuurlijke nagel nodig is , is dit bij sopolish niet het geval.

Sopolish is dus ideaal voor vrouwen die geen gelnagels/acryl nagels willen maar wel mooi uitziende nagels.

 

*** U geniet ten minste 14 dagen van een prachtig resultaat. Door de dunne applicatie behoudt U een blijvende hoogglans , zonder schilferen , zonder verbleken en zonder vegen.

 

*** In ongeveer 30-45 minuten tijd geniet U van 14 dagen mooie nagels. Dankzij de unieke manier van aanbrengen halveren we de tijd die nodig is voor het aanbrengen van sopolish in vergelijking met gelnagels/acryl nagels , ook in het verwijderen!

 

*** Sopolish is sterk , U kan genieten van een actieve levensstijl met elegant gelakte nagels. Geen gebroken , gescheurde of gespleten nagels meer.

 

*** Een brede waaier aan kleuren zorgt voor elke vrouw en elke gelegenheid wat wils.

 

 

Sopolish verwijderen op 2 manieren.

 

Soak-off systeem:

Dit is een makkelijk afweekbare verwijdering in slechts 10 minuten. Hiervoor maakt U best een afspraak.

 

Peel-off systeem:

Wanneer men kiest voor het peel-off systeem wordt er bij de applicatie van sopolish een "vital nailskin" tussen de natuurlijke nagel en de sopolish geplaatst. Dit zorgt ervoor dat U na 14 dagen de sopolish er gewoon zelf kan aftrekken , zonder de natuurlijke nagel te beschadigen. Makkelijk zelf te verwijderen , hier is dus geen afpraak voor nodig. (Zie foto).

Prijzen Sopolish:

 

Soak-off Systeem

€25

Peel-off Systeem

€30

Sopolish verwijderen

€10

Beauty Mariska: Schoonheidssalon