LED TherapieWaar wordt LED Therapie voor gebruikt? 

In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering.
- Verbetering van de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid.
- Vermindering van fijne rimpels.
- Bevordering van de natuurlijke cellulaire activiteit van de huid.
- Vermindering van pigmentvlekken.
- Collageenboost.
- Vermindering van grove poriën.
- Herstel van de huid na zonneschade.
- Minder zichtbare oppervlakkige littekens.
- Verbetering van de doorbloeding en daardoor een mooie gezonde huidskleur.
- Een gladde, stralend frisse huid.
- Bestrijding van ontstekingsprocessen in de huid zoals chronische acne.

Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED-therapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie.

Het Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin.

Wat is een LED Masker? 

LED-therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen.
 
Een LED Therapie Masker bevat 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de lichtgolven de herstellende processen die in de huid plaatsvinden. Door de diverse golflengtes te combineren, kunnen verschillende processen in de huid tegelijkertijd worden beïnvloed.

De behandeling: 

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk LED Therapie Masker op een gereinigde huid toe te passen. Daarom adviseren wij om zo min mogelijk, het liefst geen, make-up voor de behandeling te gebruiken. Oogmake-up is geen probleem.
 
Na het reinigen van uw huid plaatsen wij het masker op uw gezicht waarna het licht aan gaat. Na 15 tot 20 minuten gaat het licht vanzelf uit en halen wij het masker weg.

De behandeling is volledig pijnloos. U voelt slechts een lichte warmte die door onze cliënten als zeer aangenaam en ontspannend wordt ervaren.

LED Therapie Masker is geschikt voor mensen met alle huidtypen.

LET OP: De behandeling is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie en mensen die Sint-janskruid gebruiken.

​​​​​​​